Magasnak találja árainkat? Egyedi árakért, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Kérdése van? Hívjon minket! +36304694949

Blog

Az utóbbi időben napvilágot látott módosítások következtében a háztartási napelemes rendszer telepítéséhez támogatást igénylők körében sok volt a félreértés a otthonfelújítási támogatás igénybevételével, illetve a szaldóelszámolásban maradás feltételeivel és a vonatkozó határidőkkel kapcsolatban.

A Magyar Kormány otthonfelújítási programja lehetőséget nyújt új klíma kiépítésére, vagy régi cseréjére is!

A kormány által bejelentett Otthonfelújítási Támogatás kihagyhatatlan lehetőség számtalan családnak.
A programmal kapcsolatos részletek a Magyar Közlöny november 25.-ei számában olvashatók, amelyet még részletesebb érdeklődés esetén ide kattintva tud letölteni.

G-Tech a Gree légkondicionálók technológiai csúcskategóriás modellje.

Tegyünk klímával a jobb levegőért otthonunkban!

Az általunk forgalmazott készülékek többsége rendelkezik "Cold Plasma" ionizátorral.
Ez egy, a hideg plazma elvén működő eszköz, amely ionizálja és bontja a levegőben lévő nedvességet alkotó víz molekulákat.

Érdekességek az ózonról

Az ózon (O3) egy három oxigénatomból álló instabil molekula, amelyet Christian Friedrich Schönbein fedezett fel 1840-ben. Neve a görög „ozein”=„rossz szagot árasztó” szóból származik

Ózongenerátor készülék alkalmazása: környezetbarát, vegyszermentes megoldás a vírusok, baktériumok, gombák, élősködők és kellemetlen szagok ellen.

Minden évben eljön a nagy forróságok ideje, amikor elgondolkozik az ember, hogy szeretne egy klímát. de nem tudja, hogy merre induljon el. Cikkünkel ebben szeretnénk a segítségükre lenni.