Magasnak találja árainkat? Egyedi árakért, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Kérdése van? Hívjon minket! +36304694949

Ózonos kezelés

Hol alkalmazható az ózongenerátor?
Minden olyan helyen, ahol szükséges a kórokozó mentes steril környezet, a tiszta-, jó levegő, a higiénia és fontos a vegyszermentes tisztítás.

Cégünk nagy teljesítményű ózongenerátorának alaklmazási területei, a teljesség igénye nélkül:

- Lakóépületek belső helységeinek fertőtlenítése / szagtalanítása (pl.: ágyi poloska fertőzés, festés után).

- Autóklíma és lakossági klíma (légkondícionáló) berendezések fertőtlenítése

- Tehergépjárművek, buszok fertőtlenítése, gombamentesítése, szagtalanítása

- Raktárak vegyszermentes fertőtlenítése és kártevőirtása

- Tantermek, váró helyiségek, orvosi rendelők fertőtlenítése, szagtalanítása

- Sport létesítmények öltözőjében, tusolójában, vagy akár a teremben is

- Éttermek, szálláshely szolgáltatók

A szolgáltatással kapcsolatban keressen bennünket, állunk rendelkezésére!

Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Nincs olyan kórokozó, mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének, így a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penészgombák elleni harcban hatékony megoldást jelent.  A kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. Az élősködőkkel leszámol, mint pl: poratka, ágyi poloska, zsizsik.


Az ózonkezelés ma már igen elterjedt, széles körben alkalmazott légtisztító, szagtalanító, fertőtlenítő eljárás. Lakásokban, gépjárművekben, ipari és mezőgazdasági épületekben, éttermi konyhákban, orvosi rendelőkben, öltözőkben és konditermekben, medencékben, élelmiszerek tárolására használt helységekben és minden olyan helyen használható, ahol szükséges a kórokozó mentes környezet, a jó és tiszta levegő, azaz a léghigiénia.


Az ózongázzal történő kezelés vegyszermentes, hiszen az ózongenerátor a levegőből állítja elő a szükséges ózonkoncentrációt. A levegőbe juttatott ózongáz még azokat a felületeket is eléri, amelyeket fertőtlenítő vegyszerekkel nem lehet. Az ózonos fertőtlenítés olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.


Az ózongáz három oxigén atomot tartalmaz, míg a belélegzett levegő kettőt. Az ózon molekulák az erős oxidáló hatásuk miatt, igen rövid életűek és rendkívül reaktív képességgel rendelkeznek. Mindig találnak maguknak megkötni való szennyeződést, kórokozót, szagmolekulát. A találkozás pillanatában bekövetkezik az oxidáció, mely során az ózon visszaalakul oxigénné.  Az ózonkezelés gyors, hatékony és - körültekintő alkalmazás mellett - biztonságos módja a fertőtlenítésnek. A kezelés utáni 30 perccel már elfoglalható a kezelt terület. Az alkalmazás végeztével nem marad más csak, tiszta, friss, fertőtlenített levegő. Nincs káros vegyszermaradvány!

 

Megrendeléshez töltse ki az alábbi űrlapot: