Cikkek, olvasnivalók

Hogyan maradhatok szaldó elszámolásban?
13
Máj

Az utóbbi időben napvilágot látott módosítások következtében a háztartási napelemes rendszer telepítéséhez támogatást igénylők körében sok volt a félreértés a otthonfelújítási támogatás igénybevételével, illetve a szaldóelszámolásban maradás feltételeivel és a vonatkozó határidőkkel kapcsolatban.

Otthonfelújítási támogatás
04
Jan

A Magyar Kormány otthonfelújítási programja lehetőséget nyújt új klíma kiépítésére, vagy régi cseréjére is!

A kormány által bejelentett Otthonfelújítási Támogatás kihagyhatatlan lehetőség számtalan családnak.
A programmal kapcsolatos részletek a Magyar Közlöny november 25.-ei számában olvashatók, amelyet még részletesebb érdeklődés esetén ide kattintva tud letölteni.

G-Tech
27
Okt

G-Tech a Gree légkondicionálók technológiai csúcskategóriás modellje.

A "Hideg plazma" és az "Automatikus tisztítás" funkciók felhasználása
27
Márc

Tegyünk klímával a jobb levegőért otthonunkban!

Az általunk forgalmazott készülékek többsége rendelkezik "Cold Plasma" ionizátorral.
Ez egy, a hideg plazma elvén működő eszköz, amely ionizálja és bontja a levegőben lévő nedvességet alkotó víz molekulákat.

Az ózon
26
Febr

Érdekességek az ózonról

Az ózon (O3) egy három oxigénatomból álló instabil molekula, amelyet Christian Friedrich Schönbein fedezett fel 1840-ben. Neve a görög „ozein”=„rossz szagot árasztó” szóból származik

Ózonos kezelés
26
Febr

Ózongenerátor készülék alkalmazása: környezetbarát, vegyszermentes megoldás a vírusok, baktériumok, gombák, élősködők és kellemetlen szagok ellen.

Hogyan válasszunk klímát?
02
Márc

Minden évben eljön a nagy forróságok ideje, amikor elgondolkozik az ember, hogy szeretne egy klímát. de nem tudja, hogy merre induljon el. Cikkünkel ebben szeretnénk a segítségükre lenni.