Magasnak találja árainkat? Egyedi árakért, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Kérdése van? Hívjon minket! +36304694949

TCL Elite 2,6 kW inverteres split klímaszett szereléssel együtt
TCL Elite 2,6 kW inverteres split klímaszett szereléssel együtt
Bruttó: 219 710 Ft
ÚJ

TCL Elite 2,6 kW inverteres split klímaszett szereléssel együtt

.

.

 • Elegáns megjelenése bármely otthonba illik.
 • Kényelmi funkciók sokasága, mint az I feel, az I set, a Smart Air Flow vagy az Anti cold air gondoskodik a felhasználónak leginkább megfelelő hőérzetről
 • A készülékben WiFi előkészítés található, amely külön megvásárolható
Márka
TCL
Modell név
Elite
Kivitel
Oldalfali
Energiaosztály (hűtés/fűtés)
A++/A+
Hűtőteljesítmény
2,6 kW
Fűtőteljesítmény
2,6 kW
SEER
6,3
SCOP
4,0
Garancia
3 év
Wifi vezérlés
van
,,H" tarifa
igényelhető
Szobaméret
10 – 25 m2
Beltéri egység zajszint
22 – 40 dB(A)
Kültéri egység zajszint
60 dB(A)
Gyártói cikkszám
TCL TAC-09CHSD/XA41
Raktáron: 10 db
Alap beüzemeléssel együtt
VGS KLÍMA AJÁNLATA
Bruttó: 219 710 Ft
Részletek

 


A TCL Electronics dinamikusan növekvő szórakoztató elektronikai vállalat, amely a világ TV gyártói piacának második legnagyobb szereplője.

Az 1981-ben alapított cég ma több mint 160 országban működik, Amerika legjobban fejlődő TV márkája. A TCL csoport saját márkái biztosan ismerősen csengenek mindenki számára. Az ő gyáraikban készülnek a Thomson, a Rowa és a TCL televíziók, az Alcatel és a Blackberry telefonok, az IKEA Uppleva integrált házimozi-rendszerek.

A TCL a szórakoztató elektronikai termékek fejlesztése és
gyártása mellett a klíma és a háztartás-elektronika terén is képviselteti magát teljes palettájával. Szakterülete az egyedi, saját fejlesztésű termékek: a világon először a TCL mutatta be MiniLED technológiáját 2019-ben, emellett saját fejlesztésű QLED technológiájára fektet nagy hangsúlyt.


Az 1999-ben indított klímaüzletág rövid időn belül a vállalatcsoporton belül is kiemelt ágazattá vált. Az éves szinten gyártott 10 millió lakossági és kereskedelmi klímaberendezést a világ 165 országában forgalmazzák.

Megbízható minőség, modern megjelenés, csúcstechnológia
Támaszkodva a csoport 23 kutatóintézetének eredményeire a TCL innovatív, kiváló minőségű, megbízható, verhetetlen ár – érték arányú klímaberendezésekkel látja el vásárlóit.

 

TCL Elite 2,6 kW split klímaszett

Kiemelt tulajdonságok:

Anti cold air, Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL), Smart Air Flow, Automatikus légterelés fel-le,  8°C-os temperálás,Fűtés -15°C külső hőmérsékletig, H-tarifa igényelhető

Hűtés:

2,6 kW névleges hűtőteljesítményű model. Inverterének köszönhetően A++ energiaosztályba sorolják. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helység lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz.

Fűtés:
Fűtés rásegítésre javasolt készülék. Akár -20°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban.

A klíma berendezés H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

 

 

Funkciók

I-Feel funkció
A távirányítóba beépített érzékelő segítségével mindig a nekünk leginkább megfelelő lesz a hőérzet. Helyezzük a távirányítót a helyiségen belül oda, ahol a legtöbbet tartózkodunk.

Anti cold air
Fűtés üzemmódban a beltéri ventilátor sebességét az elpárologtató hőmérséklete határozza meg. Csak akkor kezd el működni a ventilátor, ha a hőmérséklet elég meleg, ezzel is megakadályozva a hideg levegő beáramlását a készülék bekapcsolásakor vagy leolvasztás után.

Smart Air flow
Hűtés üzemmódban a légterelés felfelé, fűtés üzemmódban lefelé irányul a funkció bekapcsolásával.

H-tarifa igényelhető
A H áramdíjszabást azért hozták létre, hogy a különböző környezetbarát, hő- és megújuló energiaforrásokat használó berendezések kedvezményes árszabás mellett tudjanak üzemelni egy teljes fűtési szezonon keresztül. Ez a hőszivattyúkhoz és split klímákhoz is igényelhető úgynevezett „H tarifa” október 15-től április 15-ig terjedő időszakban áll rendelkezésre, melynek díja rendeletben meghatározott módon sosem lehet magasabb a mindenkori vezérelt árszabásnál. Az igényléshez szükséges egyik legfontosabb kikötés, hogy a telepíteni kívánt légkondicionálónak minimum 3,4 SCOP értékkel kell rendelkeznie. Ezt a feltételt az összes GREE lakossági klímaberendezés teljesíti, így azok segítségével egy gyorsan kiépíthető, kényelmes és költséghatékony fűtési megoldást kaphat az otthonába.

Műszaki adatok

 

Hűtőteljesítmény 2,6 Kw
Fűtőteljesítmény 2,6 kw
Beltéri méret  698 mm x 255 mm x 190 mm
Beltéri tömeg 6,5 kg
Kültéri méret 777 mm x 498 mm x 290 mm
Kültéri tömeg 24 kg
Hűtőközeg R32
Működési tartomány - hűtés -15°C - 53°C
Működési tartomány - fűtés -20°C - 30°C
Szereléssel együtt:

A feltüntetett ár tartalmazza a készülék alap beüzemelési költségét is, amely a következőket foglalja magába: 

 • a beltéri és kültéri egység maximum 2 méter csőtávolságig történő bekötését,
 • az elektromos vezetékeket, betáplálást 2 méter távolságig
 • egyszeri falátfúrást (nem vasbeton szerkezet). 
  Vasbeton fúrásának felára: 10.000 Ft + ÁFA-tól
 • 1 db 450mm-es klíma kültéri egység tartót  maximum 3 méter magasságig, falra szerelve. 
  5 kW-tól 550 mm-es konzolt használunk.
 • a keletkezett cseppvíz gracitációs elvezetését, maximum 2 méter távolságig
 • a komplett kivitelezést és beüzemelést.

A szükséges elektromos hálózat kiépítése a megrendelő feladata, de a rákötést elvégezzük.
Cégünk, a VGS Klíma és Napelem Kft., 2013 óta folyamatosan működő és fejlődő, minden tartozástól mentes vállalkozás, amely szerepel a köztartozásmentes adózói adatbázisban.

Vállalkozásunkat, webáruházunkat és gépparkunkat is folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleinket a lehető legjobb szolgáltatásban részesítsük.

Minden esetben arra törekszünk, hogy megrendelőink komfortérzete és kényelme minél jobb legyen, így számunkra fontos a minőségi, precíz munkavégzés.
Mindig figyelünk arra, hogy munkánkat szakszerűen és tisztán végezzük, ezért a munkánk során a legnagyobb odafigyeléssel dolgozunk.

Nagy figyelemet fordítunk vásárlóinkra, hogy segítséget nyújtsunk a klíma kiválasztásában és gondoskodunk arról, hogy a választott készülék hosszú évekig jól üzemeljen.

Minőségi készülékek Kedvező árak Szakmai tapasztalat

 

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!