Magasnak találja árainkat? Egyedi árakért, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Kérdése van? Hívjon minket! +36304694949

Auratsu AWX 7,0 kW split klímaszett szereléssel együtt
Auratsu AWX 7,0 kW split klímaszett szereléssel együtt
Bruttó: 454 990 Ft
ÚJ

Auratsu AWX 7,0 kW split klímaszett szereléssel együtt

Funkciók

I-Feel funkció
A klíma távirányítójába épített hőmérő a környezetében lévő levegő hőmérsékletét érzékeli és közvetíti a beltéri egységnek. A légkondicionáló ezzel a funkcióval a távirányító elhelyezkedéséhez igazítja a hőmérsékletet és a ventilátor sebességét (automata ventilátor sebesség üzemmódban). Az I-Feel funkció így maximalizálja a komfortérzetet és pontos szabályzást tesz lehetővé.

8°C-os temperálás
A beltéri hőmérsékletet a légkondicionáló stabil 8°C-os hőmérsékleten tartja, megakadályozva ezzel a vizes rendszerek elfagyását téli időszakban, hosszabb ideig nem használt ingatlan esetében.

Kompresszor karter és csepptálca fűtés
Alacsony környezeti hőmérséklet mellett, melegen kell tartani a kompresszort a fűtési körfolyamat megfelelő lejátszódásához és a kompresszor élettartamának megőrzéséhez. A csepptálca fűtése megakadályozza a keletkező kondenzvíz összegyűlését és belefagyását a kültéri egységbe. A hűtés mellett, a berendezés télen folyamatos fűtési üzemmódra is alkalmassá válik.

H-tarifa igényelhető
A H áramdíjszabást azért hozták létre, hogy a különböző környezetbarát, hő- és megújuló energiaforrásokat használó berendezések kedvezményes árszabás mellett tudjanak üzemelni egy teljes fűtési szezonon keresztül. Ez a hőszivattyúkhoz és split klímákhoz is igényelhető úgynevezett „H tarifa” október 15-től április 15-ig terjedő időszakban áll rendelkezésre, melynek díja rendeletben meghatározott módon sosem lehet magasabb a mindenkori vezérelt árszabásnál. Az igényléshez szükséges egyik legfontosabb kikötés, hogy a telepíteni kívánt légkondicionálónak minimum 3,4 SCOP értékkel kell rendelkeznie. Ezt a feltételt az összes Auratsu lakossági klímaberendezés teljesíti, így azok segítségével egy gyorsan kiépíthető, kényelmes és költséghatékony fűtési megoldást kaphat az otthonába.

Az Auratsu nemcsak az anyagok kiváló minőségét, a számtalan funkciót és az innovatív megoldásokat jelenti, hanem a sokoldalú és időtálló dizájnt is, amely bármilyen belső teret kiegészít. Az Auratsu klímaberendezéseket házakba, lakásokba, kis irodákba, szervizekbe, kávézókba és éttermekbe tervezték.

Márka
Auratsu
Modell név
AWX
Kivitel
Oldalfali
Energiaosztály (hűtés/fűtés)
A++/A+
Hűtőteljesítmény
7,0 kW
Fűtőteljesítmény
7,3 kW
SEER
6,1
SCOP
4,0
Garancia
5 év
Wifi vezérlés
van
8°C temperálás
van
,,H" tarifa
igényelhető
Szobaméret
60 – 75 m2
Beltéri egység zajszint
36 – 45 dB(A)
Kültéri egység zajszint
59 dB(A)
Gyártói cikkszám
AWX-24KTHO
Raktáron: 1 db
Alap beüzemeléssel együtt
VGS KLÍMA AJÁNLATA
Bruttó: 454 990 Ft
Részletek

A legmodernebb technológiával felszerelt Auratsu egységek megfelelnek a szigorú elvárásoknak az ökológia, az energiatakarékosság, a csendes működés, a biztonság, a funkcionalitás és a gyártói garancia tekintetében. Az Auratsu egységeket közcélú létesítményekbe és lakóépületekbe egyaránt ajánljuk.

Az innovatív technológiai megoldásoknak köszönhetően az Auratsu hőszivattyúk nagyon széles kültéri hőmérséklet-tartományban működnek, és magas hőmérsékleti teljesítményt érnek el a fűtési rendszerben.

Az Auratsu légkondicionálók környezetbarát R32 hűtőközeget használnak, amelyet nagy hatékonyság és alacsony környezeti hatás jellemez. Az élvonalbeli megoldás középpontjában a környezeti előnyök és a felhasználás gazdaságossága állnak.

 

Auratsu AWX 7,0 kW split klímaszett

Kiemelt tulajdonságok:

Wi-Fi (2,4 GHz) vezérlés, Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL), 8°C-os temperálás, Fűtés -25°C külső hőmérsékletig, H-tarifa igényelhető, Kompresszor karter és csepptálca fűtés

Hűtés:

2,6 – 3,5 – 5,3 – 7,0 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak, így garantáltan megtalálja az Ön helyiségébe megfelelő készüléket. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helyiség lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz. A++ energiaosztályba sorolt termék.

Fűtés:
Jó választás lehet annak, aki nem csak hűtésre használná a berendezést, hanem fűteni is szeretne, hiszen -25°C-ig képes fűteni vele. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik. 


H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

 

Műszaki adatok
Hűtőteljesítmény kW 7,0
Fűtőteljesítmény kW 7,3
Teljesítményfelvétel hűtés W 2600
Teljesítményfelvétel Fűtés W 2400
Energiaosztály   A++/A+
SEER/SCOP W/W 6,1 / 4,0
Beltéri méret  mm 1040×327×220
Beltéri zajszint dB(A) 36-45
Beltéri tömeg kg 15,8
Kültéri méret mm 890×673×342
Kültéri zajszint dB(A) 59
Kültéri tömeg kg 45,9
Hűtőközeg   R32
Működési tartomány - hűtés °C -15 - +50
Működési tartomány - fűtés °C -25 - +30
Szereléssel együtt:

A feltüntetett ár tartalmazza a készülék alap beüzemelési költségét is, amely a következőket foglalja magába: 

  • a beltéri és kültéri egység maximum 2 méter csőtávolságig történő bekötését,
  • az elektromos vezetékeket, betáplálást 2 méter távolságig
  • egyszeri falátfúrást (nem vasbeton szerkezet). 
    Vasbeton fúrásának felára: 10.000 Ft + ÁFA-tól
  • 1 db 450mm-es klíma kültéri egység tartót  maximum 3 méter magasságig, falra szerelve. 
    5 kW-tól 550 mm-es konzolt használunk.
  • a keletkezett cseppvíz gracitációs elvezetését, maximum 2 méter távolságig
  • a komplett kivitelezést és beüzemelést.

A szükséges elektromos hálózat kiépítése a megrendelő feladata, de a rákötést elvégezzük.
Cégünk, a VGS Klíma és Napelem Kft., 2013 óta folyamatosan működő és fejlődő, minden tartozástól mentes vállalkozás, amely szerepel a köztartozásmentes adózói adatbázisban.

Vállalkozásunkat, webáruházunkat és gépparkunkat is folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleinket a lehető legjobb szolgáltatásban részesítsük.

Minden esetben arra törekszünk, hogy megrendelőink komfortérzete és kényelme minél jobb legyen, így számunkra fontos a minőségi, precíz munkavégzés.
Mindig figyelünk arra, hogy munkánkat szakszerűen és tisztán végezzük, ezért a munkánk során a legnagyobb odafigyeléssel dolgozunk.

Nagy figyelemet fordítunk vásárlóinkra, hogy segítséget nyújtsunk a klíma kiválasztásában és gondoskodunk arról, hogy a választott készülék hosszú évekig jól üzemeljen.

Minőségi készülékek Kedvező árak Szakmai tapasztalat

 

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!