Magasnak találja árainkat? Egyedi árakért, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Kérdése van? Hívjon minket! +36304694949

3 fázisú, 8,25 kWp teljesítményű napelem rendszer Fronius inverterrel

3  fázisú, 8,25 kWp teljesítményű

Longi napelem rendszer Fronius inverterrel

Mit tartalmaz az ár?:

 22 db Longi 375Wp PERC félcellás monokristályos napelemet
 Fronius invertert akár 20 év garanciával
 Rozsdamentes acél- és aluminium tartószerkezet
 Teljes körű tervezést és kivitelezést

 

Napelem garancia
12 év
Inverter garancia
akár 20 év
Napelem márka
Longi
Inverter márka
Fronius
Fázisok száma
3
Teljesítmény (kWp)
8,04
Részletek

Longi Solar 375Wp PERC félcellás monokristályos napelem

A LONGi Solar 2000. februári alapítása óta elkötelezett híve a monokristályos szilícium technológián alapuló napelem kutatás-fejlesztésének, gyártásának és világszerte történő értékesítésének, a legjobb fajlagos költségű megoldást kínálva ezzel a piacon.Mára a világ legnagyobb mono napelem cella és
modul gyártója. Mono wafer és modul kapacitása 30-30GW, ezzel a TIER1 lista vezető gyártója. Pénzügyi szempontból a világ legértékesebb napelemes vállalata, teljes vagyona közel 9Mrd amerikai dollár.
A LONGi Solar a monokristályos szilícium technológia egyik legnagyobb fejlesztője.Éves árbevételének rendszerint 5-7%-át költi kutatás-fejlesztésre, ezzel ezen a téren is vezető helyen áll a világ napelemgyártói között. Kutatásfejlesztési részlege világszerte kimagaslóan sok, több mint 460 főt foglalkoztat.

A vállalat több, mint 260 bejegyzett szabadalommal rendelkezik a monokristályos szilícium szelet, napelem cella és napelem modul gyártás területén.

A félcellás (half-cell) technológiáról

A felezett cellák által termelt áramerősség fele a hagyományos napelem cellákénak, ugyanakkor egy napelemen belül kétszer annyi van belőlük. A felezett cella technológiának köszönhető feleakkora áramerősségek miatt bizonyos belső veszteségek lecsökkennek, emiatt a teljes panel hatásfoka, teljesítménye nagyobb, mint a hagyományos cellákból felépített napelemé.
A hibrid kivitel azt jelenti, hogy amíg a hagyományos napelemeknél minden cella és cellasor sorba van egymással kötve, addig a félcellás napelemekben a cellák sorosan, míg a cellasorok páronként párhuzamosan vannak kötve. Ez az elrendezés is jelentősen hozzájárul a napelem hatékonyságának növeléséhez.

A Longi Solar mono perc technológiája

Az utóbbi években a monokristályos napelem előállítási költségének csökkenésével a technológia jelentős térnyerése figyelhető meg a polikristályos technológiával szemben. A mono technológia egyre inkább visszahódítja piaci részesedését a polikristálytól, és a közeljövőben várhatóan vissza is veszi a piacvezető szerepet.
A LONGi Solar mono PERC technológiájú napeleme magasabb hatásfokú, energiasűrűségű és energiahozamú, mint a hasonló poli technológiájú napelemek. Jobban teljesít alacsony fényintenzitás és magas környezeti hőmérséklet mellett. Lassabb a teljesítmény-degradációja, ezáltal a LONGi kedvezőbb teljesítmény garanciát vállal, mint ami az iparágban
elterjedt. A magasabb hatásfoknak és energiasűrűségnek köszönhetően a LONGi napelemekkel épített rendszereknek kisebb a helyigénye, és alacsonyabb a tartószerkezeti és villanyszerelési anyagköltsége, ezzel a legjobb fajlagos költségű energia megoldás a piacon. A LONGi napelemek minőségét a több mint 50 lépésből álló ellenőrzési rendszer biztosítja.

  • 25 év teljesítménygarancia, 12 év termékgarancia
  • 60 félcellás napelem panelek
  • 23,6%-os maximum hatékonyság
  • Tier 1 minősítésű vállalat
  • Bármilyen időjárásban piaci átlagon felül teljesít
  • Magasabb hozam, az alacsonyabb üzemi hőmérsékletnek köszönhetően
  • Megnövekedett áramtermelő képesség

 

    Napelem előnyei    

 Lenullázza a villanyszámlát
 Növeli az ingatlan értékét
 Környezetbarát, megújuló energia
 Egyszeri befektetés, évtizedes haszon
 Megtérülési idő, akár 4-5 éven belül

Árajánlatot kérek!