Klímák szereléssel együtt

Egyre növekvő klímaárakkal kell számolni, ezért érdemes mielőbb meghozni a döntést, hogy igényt tart-e rá! A nyár előrehaladtával, az árak is folyamatosan emelkedni fognak, amelynek okai között a megnövekedett igények mellett, a folyamatosan emelkedő alapanyag árak sem elhanyagolhatók.

Miért válassza cégünket? (Az alap beüzemelés részletezése, lejjebb található.)

Cégünk, a VGS Klíma és Napelem Kft., 10. éve folyamatosan működő és fejlődő, minden tartozástól mentes vállalkozás, amely szerepel a köztartozásmentes adózói adatbázisban.
Vállalkozásunkat, webáruházunkat és gépparkunkat is folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleinket a lehető legjobb szolgáltatásban részesítsük.
A klímás és napelemes piac egyre hígul. A piacra újonnan belépő kivitelezők nagy többsége az árakat leveri, nem törődve, az esetlegesen 5-10-15 év múlva felmerülő garanciális (jótállási) igényekkel. Az irreálisan alacsonyan tartott árak, nem teszik lehetővé az adók, járulékok, fizetések és legfőképpen a fejlesztések megfizetését, nem beszélve, egy később felmerülő garanciális javításról.
Hosszú távon, nem biztos, hogy kifizetődő egy 10-20e forinttal olcsóbb beüzemelés, egy 5-10 év garanciával bíró berendezés esetében.

Természetesen, annak eldöntése, hogy kivel, melyik céggel szereltet, a megrendelő feladata, amelyet tiszteletben tartunk.

A feltüntetett árak tartalmazzák a készülék alap beüzemelési költségét is:

  • a beltéri és kültéri egység maximum 2 méter csőtávolságig történő bekötését
  • az elektromos vezetékeket, betáplálást 2 méter távolságig 
  • egyszeri falátfúrást (nem vasbeton szerkezet). Vasbeton fúrásának felára: 10.000 Ft + ÁFA
  • 1 db 450mm-es klíma kültéri egység tartót maximum 3 méter magasságig, falra szerelve. 5 kW-tól 550 mm-es konzolt használunk.
  • a keletkezett cseppvíz, gravitációs elvezetését, maximum 2 méter távolságig
  • a komplett kivitelezést és beüzemelést.

A szükséges elektromos hálózat kiépítése a megrendelő feladata, de a rákötést elvégezzük.

Tovább