NAPENERGIA PLUSZ PROGRAM 2024
Napenergia Plusz Program  kivételes lehetőséget kínál mindazok számára, akik napelemes rendszerek telepítését tervezik.

66%-os vissza nem
térítendő
 
támogatás

A program keretében elérhető jelentős
támogatások lehetővé teszik a napelemek és az ezekhez kapcsolódó tárolórendszerek telepítését, elősegítve ezzel a zöld energiaforrások felhasználását, valamint a háztartások önfenntartását.
  
 
NAPENERGIA PLUSZ PROGRAM

 
 75,8 milliárd forint keretösszeg
 4-5 kW napelemes rendszer és
7,5-10 kWh akkumulátoros tárolóegység
 15.160 db háztartás számíthat támogatásra
 Pályázat kezdete: 2024.01.15.

 Nincs régiónkénti elosztás, a támogatási kérelmeket érkezési sorrendben bírálják el
 


A pályázatok benyújtásának határideje:

Az előzetes regisztrációs kérelmek és a támogatási kérelmek
benyújtásának lehetősége
2024. január 15-től válik elérhetővé,
és ezen lehetőség folyamatosan áll rendelkezésre a támogatási keret kimerüléséig.

Mivel a határidő nagyon közeli, érdemes minél előbb megkezdeni az előkészületeket és a szükséges dokumentumok összeállítását, hogy időben és hatékonyan lehessen benyújtani a szükséges kérelmeket.

Miben számíthat ránk?
A pályázatírástól a kivitelezésig mindenben segítünk:

 Teljes körű szolgáltatás a pályázatírástól az adminisztrációig
Saját pályázatírónkkal nemcsak hatékonyan és precízen készítjük el a pályázatokat, de az adminisztratív terheket is átvállaljuk, beleértve az áramszolgáltatóval történő kapcsolattartást és az összes szükséges dokumentáció elkészítését.

 Szakértői Tudás és Tapasztalat
Cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a napelemes rendszerek terén. Szakértő csapatunk folyamatosan képzi magát, így biztosítva, hogy ügyfeleink mindig a legújabb és leghatékonyabb megoldásokkal élvezhessék a napelemrendszerek előnyeit.

 Legújabb technológiájú napelempanelek
Az ügyfelek számára a legkorszerűbb és legjobb minőségű napelempanelekkel dolgozunk. A technológiai fejlesztések követése és a megbízható gyártók kiválasztása révén biztosítjuk, hogy a telepített rendszerek hosszú távon optimálisan működjenek.

Ügyfélközpontúság
Ügyfeleink elégedettsége kiemelt szerepet kap vállalkozásunkban. Rugalmas hozzáállásunk, az ügyfelek igényeinek figyelembevételével biztosítjuk, hogy az ügyfelek teljes mértékben elégedettek legyenek a napenergia projektek teljesítésével.

Mindezek alapján úgy gondoljuk, hogy a Napenergia Plusz Program pályázat kivitelezéséhez kapcsolódóan cégünk az ideális választás, amely maximális támogatást, minőségi szolgáltatást és hosszú távú előnyöket kínál leendő ügyfeleink számára.

Ráadásul amennyiben minket választ a kivitelezés során,
INGYEN elvégezzük a pályázatának előregisztrációját!

Bízza ránk a pályázat folyamatának a kezelését és a kivitelezését is!

Jelentkezzen MOST!

Az adatok önkéntes megadása kizárólag az aktuális pályázathoz történő felhasználásra szolgál, harmadik fél számára nem kerülnek kiadásra. Az űrlap kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy időszakosan kapcsolatba lépjünk Önnel, valamint tájékoztassuk a pályázat alakulásáról.

A kivitelezést az alábbi vármegyékben tudjuk vállalni:

Békés vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Hajdú-Bihar vármegye
Heves vármegye
Jász-Nagykun-Szolnok vármegye
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye

A pályázat fő célja:

A pályázat kiváló lehetőséget kínál a saját tulajdonú lakóingatlannal rendelkező magánszemélyek, valamint a haszonélvezeti joggal, illetve lízingszerződéssel rendelkező magánszemélyek számára, hogy vissza nem térítendő támogatást igényeljenek lakóépületeik megújuló energiaforrásokkal való felszerelésére.
A beruházás révén a hálózatról való villamosenergia-fogyasztás csökkenthető, így a támogatás nemcsak a rezsiköltségek csökkentéséhez járul hozzá, de a környezeti örökségünk megóvásához is hozzájárul, csökkentve az üvegházhatású gázok kibocsátását.

Ez a kezdeményezés a modern villamosenergia-tárolók megismerését és használatát is lehetővé teszi a kedvezményezettek számára, ami tovább növeli az önellátás és a fenntartható energiagazdálkodás lehetőségeit.

A pályázat kiemelt célja, hogy a napelemes bruttó elszámolás 2024. januári bevezetése után is folytatódjanak a lakossági háztartási méretű kiserőművek (HMKE) telepítése. Az elszámolási logika mentén a pályázat arra törekszik, hogy ösztönözze a háztartások önellátását és energetikai szempontú öngondoskodását, ezáltal elősegítve a magyar emberek átállását korszerűbb, fenntarthatóbb otthonokba.

Kik pályázhatnak?
Kizárólag az a nagykorú, jogképes vagy gondnoki nyilatkozattal cselekvőképességet kizáró vagy korlátozó gondnokság alá helyezett természetes személy (magánszemély) jogosult támogatási kérelem benyújtására, aki

  • magyar adóazonosító jellel rendelkezik
  • a beruházás helyszínével megegyező magyarországi állandó lakóhellyel (kivéve: települési szintű lakcím) rendelkezik, és a beruházással érintett lakóingatlanban legalább résztulajdonnal vagy haszonélvezeti joggal rendelkezik, vagy érvényes lakáscélú lízingszerződéssel rendelkezik, amelyet nem egy európai uniós jogi értelemben vett vállalkozással kötött meg.
  • Egy magánszemély csak egy pályázatot nyújthat be, és egy lakóingatlanra csak egy támogatási kérelem adható be.
  • A pályázáshoz elengedhetetlen a pályázónak vagy meghatalmazottjának rendelkeznie ügyfélkapus regisztrációval. Ez a regisztráció lehetőséget teremt a sikeres pályázat benyújtására. (KAÜ beléptetés).

Kizáró okok:

  • A pályázatból kizáró okok közé tartozik, hogy nem lehet kérelmet benyújtani azoknak, akik 60 napnál régebbi adótartozással rendelkeznek, kivéve, ha részletfizetést vagy halasztást kaptak.
  • A vállalkozások kizárása érdekében nem jogosultak a támogatásra, akiknek a lakóingatlan vállalkozás székhelye, telephelye vagy fióktelepe. Ennek célja, hogy a támogatásokat kifejezetten magánszemélyek részére biztosítsa, és ne cégeket ösztönözzön.
  • Továbbá, nem jogosultak a támogatásra, ha a lakóingatlan tulajdonosai között vállalkozások is szerepelnek. Ennek szándéka, hogy megakadályozza a vállalkozások indirekt támogatását, és fenntartsa a pályázatok eredeti célját, azaz a magánszemélyek támogatását.

Jelentkezzen MOST!

Referencia munkáink

További, részletes információkért kattintson az alábbi linkekre: 

Pályázat hivatalos oldala

Pályázati felhívás