Magasnak találja árainkat? Egyedi árakért, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Kérdése van? Hívjon minket! +36304694949

Trina - TSM-420DE09R-08 420W napelem panel - 420 W
Trina - TSM-420DE09R-08 420W napelem panel - 420 W
Bruttó: 53 340 Ft

Trina - TSM-420DE09R-08 420W napelem panel - 420 W

Mennyiségi kedvezményekről és nagyker árakról érdeklődjön!

  • Monokristályos modul
  • Multi Busbar technológia
  • 15 év termékgarancia
  • Fekete keret
Márka
Trina
Teljesítmény
420W
Termék garancia
15 év
Teljesítménygarancia
25 év
Méret
1762 x 1134 x 30 mm
Súly
21,8 kg
Raktáron: 97 db
VGS KLÍMA AJÁNLATA
Az ár nem tartalmazza a beüzemelés költségét
Bruttó: 53 340 Ft
Részletek

A Trina 420W fotovoltaikus modul kis méretű, nagy teljesítményű, akár 435 W-ig, a modul hatékonysága 21,8% a nagy sűrűségű összekapcsolási technológiának köszönhetően. A Multi-Busbar technológia nagyobb fényelnyelést, alacsonyabb soros ellenállást, jobb cellaáram-termelést és nagyobb hatékonyságot biztosít.
Kiváló alacsony besugárzási teljesítmény (IAM) a cellafejlesztési folyamatnak és a modulok anyagának optimalizálásának köszönhetően. Univerzális megoldás lakossági és kereskedelmi tetőkhöz.
Úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen a vezető gyártók invertereivel, optimalizálóival és rögzítőrendszereivel. Tökéletes méretek és kis súly a modul könnyű kezeléséhez. Alacsonyabb telepítési költségek a nagy teljesítménynek és hatékonyságnak köszönhetően.
Rugalmas telepítési megoldások új rendszerek telepítéséhez.

Szín fekete keret
Teljesítmény 420 W
Mechanikai terhelés 6000 Pa
A modul hátsó oldali nyomásértéke 4000 Pa
Üzemi hőmérséklet -40-85 °C
VOC együttható -0,25
Maximális biztosítékterhelés 20 A
Hatékonyság 21 %
ISC 10,96 A
VMP 41,3 V
IMP 10,17 V
VOC 49,07 V
Súly 21,8 kg
Méret 1762 X 1134 X 30 mm
Csomagolás  36db raklaponként

 

Hogyan működik a napelem?

A napelemek fotovoltaikus cellákból állnak, melyek a napfény energiáját hasznosítva elektromos áramot képesek létrehozni.

Ezek a cellák jellemzően szilíciumból készülnek, és a napfény hatására fotonokat absorbeálnak.
Ez a folyamat elektronok gerjesztéséhez vezet, létrehozva ezzel villamos áramot a cellákban.

A szilícium alapanyagként való felhasználása mellett a fotovoltaikus technológia folyamatos fejlődése lehetővé teszi más anyagok és kialakítások alkalmazását is, javítva ezzel a hatékonyságot és csökkentve a gyártási költségeket.

A napelemek tehát innovatív és fenntartható megoldást kínálnak a napenergia átalakítására tiszta és hasznos elektromos árammá.

Miért éri meg napelemrendszert telepíteni?

A napelemrendszerek telepítése számos előnnyel jár, mind környezeti, mind gazdasági szempontból.

Fenntartható és tiszta energia
A napelemrendszerek által előállított energia tisztán, megújuló forrásból származik. Ezen rendszerek működése során a napfény energiáját hatékonyan átalakítják elektromos árammá, anélkül, hogy káros kibocsátások vagy szennyezőanyagok keletkeznének.

Ezáltal a napelemek által generált energia hozzájárul a fenntartható fejlődéshez és a klímaváltozás elleni küzdelemhez, miközben minimalizálja a környezeti hatásokat és csökkenti a fosszilis energiahordozók felhasználását.
A napelemrendszerek így nemcsak gazdaságosak és hatékonyak, hanem kulcsszerepet játszanak a tiszta energiatermelés globális elterjedésében.

Megújuló energiaforrás

A napenergia egy korlátlanul rendelkezésre álló, megújuló energiaforrás, eltérően a fosszilis tüzelőanyagoktól. Míg a fosszilis energiahordozók kimerülő erőforrások, a napenergia szinte végtelenül rendelkezésre áll, hiszen naponta hatalmas mennyiségű energiát sugároz a Nap.

A napenergia kihasználása így nemcsak fenntartható, de a hosszú távú energiaellátás stabilitását is biztosítja.

Hosszútávú, megtérülő befektetés

Habár az elsődleges beruházási költségek lehetnek magasak, a napelemrendszerek hosszú távon kifizetődnek a jelentős energiamegtakarítások révén.
Ezek a rendszerek nemcsak csökkentik az energia számlákat, hanem hozzá is járulnak az ingatlan értékének növekedéséhez, valamint vonzóbbá teszik az ingatlan eladását vagy bérbeadását.

Életre szóló választás

A napelemes rendszerek tervezésekor figyelembe vették, hogy hosszú távon is kiválóan működjenek. 
A napelemek hosszú élettartama azt jelenti, hogy az eredeti beruházás hosszú távon megtérül, és hozzájárul a fenntartható életmód kialakításához. Az évek során a rendszer folyamatosan biztosíthatja az otthonod áramellátását, miközben minimalizálja a környezeti hatásokat. A napelemes rendszer nem csupán rövid távú megoldást nyújt az energiaköltségek csökkentésére, hanem hosszú távon is fenntartható és gazdaságos választást kínál mind a saját, mind a jövő generációk számára.

A napelemrendszerek telepítése tehát nem csak környezetvédelmi előnyökkel jár, hanem hosszú távon gazdasági megtakarításokat és egy fenntarthatóbb, függetlenebb életmódot is lehetővé tesz.