Magasnak találja árainkat? Egyedi árakért, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Kérdése van? Hívjon minket! +36304694949

Jinko - MM405-54HLD-MBV 405W napelem panel - 405 W
Jinko - MM405-54HLD-MBV 405W napelem panel - 405 W
Bruttó: 49 494 Ft

Jinko - MM405-54HLD-MBV 405W napelem panel - 405 W

Mennyiségi kedvezményekről és nagyker árakról érdeklődjön!

  • Monokristályos modul
  • Multi Busbar technológia
  • Tier 1 gyártó
  • 15 év termékgarancia
  • Fekete keret
Márka
JinkoSolar
Teljesítmény
405W
Termék garancia
15 év
Teljesítménygarancia
25 év
Méret
1722 x 1134 x 30 mm
Súly
22 kg
Raktáron: 97 db
Az ár nem tartalmazza a beüzemelés költségét
Bruttó: 49 494 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
36+  db
-10 124 Ft/db
39 370 Ft/db
72+  db
-14 569 Ft/db
34 925 Ft/db
144+  db
-17 181 Ft/db
32 314 Ft/db
936+  db
-17 236 Ft/db
32 258 Ft/db
Részletek

A JinkoSolar 405 W fotovoltaikus modul több gyűjtősínnel rendelkezik, ez egy olyan technológia, amely lehetővé teszi, hogy a panelek több fényt nyeljenek el, és egyben növeli a panelek tartósságát és élettartamát. A félbevágás olyan megoldás, amelyben a linket két egyenlő részre osztják. Ennek köszönhetően a félbevágott modulok nagyobb kimeneti teljesítménnyel rendelkeznek, hatékonyabbak, ha a cella részben árnyékos vagy szennyezett.
Alacsonyabb hőmérsékleti együttható és nagyobb műszaki szilárdság jellemzi őket. Az optimalizált villanyszerelés és az alacsonyabb üzemi áram biztosítja a forró pont veszteségek csökkentését és a kedvezőbb hőmérsékleti együtthatót. Tanúsított ellenálló a zord időjárási viszonyokkal szemben.

Szín fekete keret
Teljesítmény 405 W
Mechanikai terhelés 5400 Pa
A modul hátsó oldali nyomásértéke 2400 Pa
Üzemi hőmérséklet -40-85 °C
VOC együttható -0,28
Maximális biztosítékterhelés 25 A
Hatékonyság 20,74 %
ISC 13,85 A
VMP 30,52 V
IMP 13,27 V
VOC 37,05 V
Súly 22 kg
Méret 1722 X 1134 X 30 mm
Csomagolás 36 db raklaponként

 

Szállítás: A termék méretei miatt minden esetben kérje egyedi árajánlatunkat!

Hogyan működik a napelem?

A napelemek fotovoltaikus cellákból állnak, melyek a napfény energiáját hasznosítva elektromos áramot képesek létrehozni.

Ezek a cellák jellemzően szilíciumból készülnek, és a napfény hatására fotonokat absorbeálnak.
Ez a folyamat elektronok gerjesztéséhez vezet, létrehozva ezzel villamos áramot a cellákban.

A szilícium alapanyagként való felhasználása mellett a fotovoltaikus technológia folyamatos fejlődése lehetővé teszi más anyagok és kialakítások alkalmazását is, javítva ezzel a hatékonyságot és csökkentve a gyártási költségeket.

A napelemek tehát innovatív és fenntartható megoldást kínálnak a napenergia átalakítására tiszta és hasznos elektromos árammá.

Miért éri meg napelemrendszert telepíteni?

A napelemrendszerek telepítése számos előnnyel jár, mind környezeti, mind gazdasági szempontból.

Fenntartható és tiszta energia
A napelemrendszerek által előállított energia tisztán, megújuló forrásból származik. Ezen rendszerek működése során a napfény energiáját hatékonyan átalakítják elektromos árammá, anélkül, hogy káros kibocsátások vagy szennyezőanyagok keletkeznének.

Ezáltal a napelemek által generált energia hozzájárul a fenntartható fejlődéshez és a klímaváltozás elleni küzdelemhez, miközben minimalizálja a környezeti hatásokat és csökkenti a fosszilis energiahordozók felhasználását.
A napelemrendszerek így nemcsak gazdaságosak és hatékonyak, hanem kulcsszerepet játszanak a tiszta energiatermelés globális elterjedésében.

Megújuló energiaforrás

A napenergia egy korlátlanul rendelkezésre álló, megújuló energiaforrás, eltérően a fosszilis tüzelőanyagoktól. Míg a fosszilis energiahordozók kimerülő erőforrások, a napenergia szinte végtelenül rendelkezésre áll, hiszen naponta hatalmas mennyiségű energiát sugároz a Nap.

A napenergia kihasználása így nemcsak fenntartható, de a hosszú távú energiaellátás stabilitását is biztosítja.

Hosszútávú, megtérülő befektetés

Habár az elsődleges beruházási költségek lehetnek magasak, a napelemrendszerek hosszú távon kifizetődnek a jelentős energiamegtakarítások révén.
Ezek a rendszerek nemcsak csökkentik az energia számlákat, hanem hozzá is járulnak az ingatlan értékének növekedéséhez, valamint vonzóbbá teszik az ingatlan eladását vagy bérbeadását.

Életre szóló választás

A napelemes rendszerek tervezésekor figyelembe vették, hogy hosszú távon is kiválóan működjenek. 
A napelemek hosszú élettartama azt jelenti, hogy az eredeti beruházás hosszú távon megtérül, és hozzájárul a fenntartható életmód kialakításához. Az évek során a rendszer folyamatosan biztosíthatja az otthonod áramellátását, miközben minimalizálja a környezeti hatásokat. A napelemes rendszer nem csupán rövid távú megoldást nyújt az energiaköltségek csökkentésére, hanem hosszú távon is fenntartható és gazdaságos választást kínál mind a saját, mind a jövő generációk számára.

A napelemrendszerek telepítése tehát nem csak környezetvédelmi előnyökkel jár, hanem hosszú távon gazdasági megtakarításokat és egy fenntarthatóbb, függetlenebb életmódot is lehetővé tesz.